Nieuws

 • Webshop – video leerlingen De Schoolwebwinkel

  Klas 3 – leerlingen van VMBO ’t Westeraam in Elst hebben (dec. 2016) voor hun eigen schoolwebwinkel ook een zelfgemaakte video gemaakt. Dit is één van de praktijk-opdrachten uit de methode van De Schoolwebwinkel. VMBO ’t Westeraam zet dit in bij het keuzevak Webshop – profiel Economie & Ondernemen.

  Lees meer
 • Het Westeraam lanceert eigen webshop

  De leerlingen van het profiel Economie en Ondernemen van Het Westeraam openen donderdag 1 december hun eigen schoolwebwinkel. De opbrengsten worden voor de helft besteed aan een goed doel, het andere deel komt alle leerlingen van de school ten goede.

  Lees meer
 • Staringshop live met leerlingen webshopteam

  Leerlingen van klas 3 VMBO Staring College uit Borculo zijn op 14 november voor het eerst live gegaan met hun eigen schoolwebwinkel “Staringshop.nl”. Deze webshop hebben zij zelf als webshopteam ingericht en gaan het ook beheren. Het goede doel van de webshop voor dit schooljaar is gekoppeld aan Humanitas Jongeren maatjes.

  Lees meer
 • NOT Innovatie Award 2017

  Trots! Ons project, De Schoolwebwinkel, is genomineerd voor de NOT Innovatie Award 2017 in de categorieën PO en VO!

  Lees meer
 • Opening Prinseschool webshop

  www.prinseschoolwebshop.com is sinds vandaag LIVE ! Groepen 8 vd Prinseschool en groep 4/5 vd International School Twente Prinseschool Daalweg hebben deze webshop gemaakt in het Nederlands EN in het Engels. Congratulations !!

  Lees meer
 • Thuiswinkel Waarborg voor De Schoolwebwinkel

  Vandaag zijn we gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg. Alle deelnemende scholen krijgen het logo op hun eigen schoolwebwinkel. Het is echt een geweldige beloning voor ons leerconcept dat werkt met een ECHTE PROFESSIONELE webshop voor hun school.

  Lees meer
 • WilliWinkel live!

  De WilliWinkel is een basisschoolwebwinkel die gemaakt is door een team van leerlingen van de basisschool Willibrordus uit Breukelen. Samen zijn ze nu ook verantwoordelijk voor de verkoop en de afronding van een bestelling. De online winkel verkoopt schoolspullen die door de kinderen zelf zijn uitgekozen, zoals schooltassen, etui’s, agenda en broodtrommels. Maar ook zelfgemaakte eierdopjes, sleutelhangers en wandborden.

  Lees meer
 • Grafisch Lyceum Rotterdam – webshop “PRINTY”

  PRINTY is de webshop van de leerlingen van Het Grafisch Lyceum Rotterdam. “Wij, het Printy Team van het Grafisch Lyceum Rotterdam leren door de schoolwebwinkel project een eigen webwinkel te maken en te beheren. Met de producten die we verkopen, hopen we ook een beetje geld te verdienen. De helft van de winst is voor onze school om er schoolspullen voor te kopen. De andere helft gaat naar een goed doel. Dat goede doel is voor dit jaar Make A Wish. Make a Wish zorgt voor kinderen die een levensbedreigende ziekte hebben. Wij willen deze kinderen graag helpen door geld te geven.

  Lees meer
 • Webshop les bij Willibrordus Breukelen

  Een gemengde groep leerlingen uit groepen 5 t/m 8 werken samen aan hun basisschoolwebwinkel “Williwinkel”! Deze les ging over reclame. O.a. reclameposters maken en een script schrijven voor een promotie filmpje. Leuk! Lees hier meer over Williwinkel.

  Lees meer
 • Klassekado Amalia-Astroschool

  Klassekado is de basisschoolwebwinkel van Amalia-Astroschool uit Baarn. Gemaakt door de kinderen van groep 8. Vanaf 4 januari 2016 live! Ze verkopen unieke handgemaakte producten zoals krijtborden, planborden, sleutelhangers, lampjes en meer!

  Lees meer