Nieuws

 • Eervol op Nationale Thuiswinkel Awards

  De jury van de ‘Best startende webwinkel van Nederland-2015 ‘ was lovend over het initiatief en de uitvoering van de eerste basisschoolwebwinkel van Nederland: De Keikampshop.nl. Voorzitter Suzanne Ekel (Twitter Nederland) sprak over waardering en ondersteuning vanuit de e-commerce branche over het initiatief dat De Basisschoolwebwinkel nu een lespakket is voor alle kinderen in Nederland.

  Lees meer
 • Best practice p.o. op Talentnetwerk Overijssel & Oost-Gelderland

  Op 30 maart 2015 is De Basisschoolwebwinkel een best practice voor deze regio op het Regionaal Talentnetwerk Overijsel & Oost-Gelderland. Jolanda Luimes (initiatiefneemster) en Bert Izaks (directeur obs De keikamp) vertellen over de allereerste basisschoolwebwinkel van Nederland: De Keikampshop.

  Lees meer
 • De Keikampshop doneert € 500 aan school en KinderThuisZorg

  Met behulp van De Basisschoolwebwinkel hebben de leerlingen van OBS de Keikamp € 250,- geschonken aan het KinderZorgHotel, dat onderdeel is van KinderThuisZorg.

  Lees meer
 • Global School Award gewonnen

  OBS de Keikamp uit Geesteren heeft de Global School Award gewonnen. Deze award werd uitgereikt vanwege de meest originele invulling van wereldburgerschap. De Basisschoolwebwinkel van de Keikamp kon rekenen op bewondering van de jury vanwege de originaliteit en de wijze waarop de school haar leerlingen betrekt bij deze creatieve vorm van duurzaam ondernemerschap.

  Lees meer